Despre FITLIGHT Trainer™

Ce este FITLIGHT Trainer™?

Ce au în comun un trăgător cu arcul, un portar de Liga I, un jucător de handbal, un campion mondial de tae-kwondo și un jucător de tenis? Agilitate, viteză, vedere periferică, viteză de reacție, coordonare, capacitatea cognitivă, rapiditate mentală și rezistență sunt cuvinte comune în vocabularul acestor sportivi de elită.

Sistemul Fitlight Trainer reprezintă evoluția naturală a principiului de antrenament HIIT (High Intensity Interval Training Systems). Fitlight Trainer™este, în acest moment, cel mai revoluționar sistem de training wireless din lume, cu aplicabilitate ridicată în diferite zone sportive și cu rezultate extraordinare.

Cui se adresează FitLight?

Sistemul FITLIGHT Trainer™ este conceput pentru a fi utilizat de către orice persoană care încearcă să-și îmbunătăţească performanţele sale sau ale persoanei cu care lucrează prin antrenamente dinamice. Aceasta se adresează, așadar, sportivilor, antrenorilor, instructorilor, fizioterapeuţilor, amatorilor de fitness, pacienţilor aflaţi în recuperare, precum şi persoanelor cu probleme de procesare cognitivă și senzorială. Sistemul FITLIGHT Trainer™ dispune de mai multe aplicaţii şi poate fi utilizat de către orice persoană indiferent de nivelul de pregătire fizică, oferind o experienţă puternică pentru o gamă largă de antrenamente: antrenarea capacității de reacție, antrenarea viziuală şi alte numeroase abilități de pregătire fizică si cognitivă.