Testimoniale

FITLIGHT Trainer™ Tactical Application Testimonials

EFS OWNER EXPLAINS HOW FITLIGHT FITLIGHT Trainer™ HAS WORKED WELL IN HIS TRAINING CENTER.

default image

În urmă cu doi ani am hotărât să găsesc un mod inovator de a lucra cu portarii din echipa noastră. Căutând o soluție care să fie eficientă atât pentru portarii începători, cât și pentru cei mai experimentați, am descoperit FITLIGHT Trainer™. Sportivii se bucură de antrenamentele pe care le fac cu FITLIGHT Trainer™, concurează cu ceilalți colegi, dar și cu ei înșiși. Am descoperit că atletii pot folosi FITLIGHT Trainer™ și în timpul recuperării după o accidentare. Când observă că rezultate sunt egale sau chiar mai bune decât înainte de accidentare, poți să le vezi entuziasmul și forța cu care fac fiecare antrenament.”

Rick St. Croix Antrenor Portari, Toronto Maple Leafs 3 martie 2016

default image

Am folosit sistemul FITLIGHT Trainer™ în ultimele două sezoane cu jucătorii noștri. Acest sistem este versatil, ușor de folosit și poate fi configurat pentru a satisfice orice nevoie a sportivului. Singura limită a sistemului este doar imaginația noastră.

Jonathan Lee Antrenor rezistență, NBA Toronto Raptors 3 martie 2016

default image

Sistemul FITLIGHT Trainer™ este cel mai flexibil echipament pe care îl am. Este un dispozitiv perfect pentru a-ți antrena sau testa agilitatea. Sistemul conține o tabletă care păstrează toate datele, astfel încât să puteți oricând să vă revizuiți rezultatele și să le îmbunătățiți. FITLIGHT Trainer™ este un produs excelent!

Arlen Harris Fost jucător St. Louis Rams, Proprietar RunIt Performance 3 martie 2016

default image

Nu am nicio ezitare în a recomanda FITLIGHT Trainer™ oricărui atlet cu experiență sau atlet în devenire.

Nicky Butt Asistent Manager, Manchester United 3 martie 2016

default image

Să lucrez la recuperarea mea cu FITLIGHT Trainer™ este acum parte integrantă a antrenamentului meu si recomand oricui vrea să fie în top.

Matt Gilks Portar, Burnley FC 3 martie 2016

default image

Recomand oricărui atlet să se antreneze cu FITLIGHT Trainer™.

Roy Keane Antrenor asistent, Irlanda 2 martie 2016

default image

FITLIGHT Trainer™ a devenit o parte vitală și integrantă a efortului meu de a deveni cel mai bun sportiv Taekwondo din lume.

Aaron Cook Campion Mondial 2 martie 2016